Política de privacitat

Anna *Pavia està especialment sensibilitzada en la protecció de les dades dels usuaris, dels serveis als quals s’accedeix a través del lloc web. Mitjançant la present Política de Privacitat informa els Usuaris de Circuitodehumor.com, del tractament i usos als quals se sotmeten les dades de caràcter personal que es recapten en la Web, amb la finalitat que decideixin, lliure i voluntàriament, si desitgen facilitar la informació sol·licitada. Circuit d’Humor considera essencial garantir la protecció de les dades de caràcter personal. Per això, amb la finalitat de protegir la intimitat i privacitat de tots els interessats (titulars), posem de manifest la present Política de Privacitat, comprometent-nos a garantir les exigències legals estipulades en la legislació i reglamentació que sigui aplicable en la matèria de Protecció de Dades de Caràcter Personal.

Ens comprometem a respectar la confidencialitat de les seves dades personals i a garantir-li l’exercici dels seus drets.

Text legal

De conformitat al que s’estableix per la Llei orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals, l’informem que les dades personals facilitades a través dels formularis, així com la seva adreça de correu electrònic, són inclosos en un fitxer titularitat d’Anna *Pavia (d’ara endavant Annapavia.com), Carrer del Coronel Sanfeliu, 15, Saló *Clot 08018 Barcelona amb NIF 43525998Q, E-mail annapavia@annapavia.com, amb la finalitat d’atendre les seves consultes i, en cas que ens hagi autoritzat, enviament d’informació relacionada amb les activitats i serveis que ofereix Circuit d’Humor.

Consentiment

Mitjançant l’emplenament dels diversos formularis continguts en el nostre lloc web esmentat anteriorment, l’interessat presta el seu consentiment perquè les dades de caràcter personal subministrats siguin incorporats al citat fitxer, sent objecte de tractament per la mateixa de conformitat amb la present Política de Privacitat.

Per a què usem les teves dades?

Usarem les seves dades (obtinguts en línia o en persona) per a:

Atendre les seves consultes. Només tractem les dades personals que siguin estrictament necessaris per a gestionar o resoldre la teva sol·licitud o petició. Si decideix utilitzar WhatsApp com a canal, facilitarem el seu número de telèfon a WhatsApp Inc. per a comprovar que és usuari d’aquest servei. Li recomanem que revisi la seva configuració de privacitat i llegeixi la política de privacitat de WhatsApp per a obtenir informació més detallada sobre l’ús que fa WhatsApp de les dades personals dels usuaris que utilitzen els seus serveis.

En cas que ho autoritzi, per a enviar-li les nostres comunicacions personalitzades.

Anàlisi d’usabilitat i de qualitat per a la millora dels nostres serveis. Si accedeix al nostre lloc web i consent la nostra Política de cookies l’informem de què tractarem les seves dades de navegació per a fins analítics i estadístics, és a dir, per a entendre la forma en la qual els usuaris interactuen amb el nostre lloc web i així ser capaços d’introduir millores.

Mesures de seguretat

Circuit d’Humor ha adoptat els nivells de seguretat de protecció de les dades de caràcter personal legalment requerits, i ha instal·lat tots els mitjans i mesures tècniques al seu abast per a evitar la pèrdua, mal ús, alteració, accés no autoritzat i robatori d’aquests.

Canvi de normativa

Annapavia.com es reserva el dret de modificar la present política a fi d’adaptar-la a les novetats legislatives o jurisprudencials així com les que poguessin derivar-se de “codis tipus” existents en la matèria. Tals canvis seran comunicats amb l’antelació que sigui necessària en el nostre lloc web, sense perjudici de reclamar el consentiment necessari dels afectats quan aquest no es considerés atorgat conformement als termes de la present política.

Qualsevol dubte, pregunta o comentaris que pogués albergar amb referència a la present normativa, no dubti a consultar-les dirigint la seva comunicació sobre aquest tema a: annapavia@annapavia.com

Abrir chat
¿Necesitas ayuda con la reserva?
¡Hola!
¿En qué podemos ayudarte?